Budgettips till hallen

Det där med hall och ordning är ett kapitel för sig! Vår hall har definitivt inte varit lätt att bringa ordning i. Men äntligen har jag fått till vår lilla hall! Här ryms nu både förvaring och torktumlare (nä vi har ingen tvättstuga ännu, så tvättmaskinen är i köket och tumlaren i hallen, hmm). Men en bra förvaring bakom draperiet, hallbänk och korgar har nu skapat den maximala hallen på liten yta.

Ny förvaring från Jysk till kanonpriset 650 kr (just nu såg jag när jag länkade – löp och köp!). Jag köpte min för några månader sedan och såg att den även fanns i vitt för de som önskar! Jag sydde själv ett nytt överdrag till dynan i ljust lila linne (som binder ihop hall och vardagsrum) och tog bort tyget i korgarna och vips blev det bästa förvaringen, praktisk bänk att sitta på och lätt för barnen att komma åt. Så här såg den alltså ut innan min makeover (lite för lantlig för min smak).

Jag är supernöjd med förvandlingen! Rejäl är den också. Monterades på ett kick och mycket stadig. Så dagens budgettips: Fin möbel som också skapar ordning i din hall!

Så här såg det ut häromdagen på Instagram. Japp den här mamman unnade sig lite nytt till garderoben efter att gravidkroppen och kilona rasat. Sommarmode är bland det svåraste att få till tycker jag. Det känns ofta så oklätt och sjaskigt, material som trikå är otroligt osmickrande, men nu kommer jag känna mig både välklädd och stylish! Helt enkelt lite Feng Shui för själen!

Önskar er en fin onsdag och lill-lördag!

Kramar Jannice