Glad Midsommar!

Önskar er en härlig Midsommar var ni än befinner er. Om solen lyser eller regnet öser ner. Det viktigaste är att ha nära och kära omkring sig och njuta av god mat och dryck! Här hemma binder vi en varsin krans och slår in paket. Idag fyller nämligen världens bästa mamma år så det blir dubbelt firande.

Att använda fantasin och duka lite extra vackert råder bot på vilket dåligt väder som helst! Tak över huvudet, vackra blommor på bordet, levande ljus, ljusslingor i träden och som här fin takdekoration, sedan är det bara låta festen börja!

Bilder: Livet Hemma

.

Hoppas ni får en fin midsommarafton!

Varma midsommarkramar,
Jannice

  1. Siv skriver:

    Åh,så härliga bilder! Detsamma till dig!

  2. Tina skriver:

    Tack för en fin blogg & Glad Midsommar!

  3. Anna skriver:

    Tack detsamma! kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..