Söndag och egentid

Söndag förmiddag i vårt kök. Idag har maken och lilleman åkt iväg på vattenskidtur, så jag och lillsnäckan är hemma ensamma. Passar på att göra en smarrig juice, bläddra i tidningar och snart börjar även sommar i P1. Idag med David Batra. Tror det kan bli riktigt bra. Älskar för övrigt den här tiden på året, när sommar drar igång med sin intromelodi, känns så härligt avkopplande på något vis och så får det mig att tänka på mina barndomssomrar i mormor och morfars stuga.

Skönt att pyssla om sig själv och huset idag. Solen skiner mellan varven och det är ganska så skönt faktiskt. Men sommarvärme… det vet i tusan.

Bilder: Simplicity

I juicen pressar jag röd grapefrukt (Florida grape är den absolut bästa), citron och mortlar lite mynta, samt toppar med krossad is! Mums!

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

LOADING..