Baby Celines flickrum

Igår fyllde den här lilla sockerduvan halvåret. Jamen vad tar tiden vägen?! Hjälp! Stanna! Försöker gosa och mysa så mycket det bara går men våren har verkligen gått så fort. Nu har vi dock en hel härlig sommar framför oss, oavsett om det är regn eller solsken och det känns härligt.

Tänkte bjuda er på några bilder från hennes lilla rum som vi målade i en underbar kulör från Nordsjö Idé & Design som heter VAKNA (vi valde Ambiance Xtramatt som är helt fantastisk). Den har en perfekt puderrosa ton med en uns kyla i så den inte blir grisskär och klibbig. Bara vacker och omhuldande. De söta kuddarna och påslakanet är från Miniroom.se som har så mycket sött att jag baxnar. Den gulliga leopardfilten är från märket design by och finns att köpa här eller i Butiken i Höganäs.

Sänghimmeln och stjärnvimpeln är också köpta därifrån. Jag valde en lättare sänghimmel, dels för att det är ett litet rum och dels för att man in Feng Shui vill undvika tryckande chi som lätt kan uppstå vid tunga tyger. Denna sänghimmel är ny och har små små guldstänk i tyget. Ljuvligt vacker.

Små söta krokar från HM Home att hänga pyjamasen och annat smått på.

Lampan är en doppresent liksom dockan (som för övrigt heter Daisy, som är Celines andra namn, och som sonen valt redan när hon låg i magen, hur gulligt?).

Girlangen är från populära märket Numero 74 och köpt här.

På tal om detaljer. Den här ursöta lilla festaven hade precis kommit in i sortimentet när jag gjorde min beställning på Miniroom.se så jag var bara tvungen att klicka hem den. Jag menar vilken 6 månaders bebis behöver inte en festav i puderrosa med gulddetaljer? Haha… tror jag flyttar in här…

Bilder: Simplicity

.

Avslutningsvis en bild från andra sidan rummet, en söt garderobshängare med de finaste kläderna. Ja i detta rummet finns det massor mer att visa, men det håller jag på till en annan dag. To be continued helt enkelt…

Nu önskar jag er en fin tisdag. Här skiner solen så en promenad står först på schemat.

Kram Jannice

 

 1. Rianne skriver:

  Hej! Vet du vilken färgkog ”Vakna” har? 🙂 Borde stå på färghinken om du har kvar den. Tack på förhand!

  1. Hej! Nej det gör det inte då det är nordsjös egna kulör och då sätter de inte av förklarliga skäl en kod på så man kan gå till annan färghandlare. Utan färgen heter Vakna och finns hos Nordsjö. kram jannice

 2. Vilket ljuvligt fint rum! Där vill jag också flytta in 🙂 Du är så otroligt duktig på att få till det! Kram Victoria

 3. Linda skriver:

  Hej! Undrar om du köpt de där fjärilskrokarna nyligen? Hittar inte dem på Hm:s hemsida :/ Dem var bara för söta..mvh Linda

  1. Jo för ca 1 månad sedan

  1. Malin skriver:

   Hej Linda!
   Du hittar dem på rea-avdelningen på sidan nu! 🙂
   /Malin

 4. Oj vad fint hon har det, sover hon inte gott där så vet jag inte var hon skulle sova gott 😉
  Du har verkligen lyckats med fina och mjuka färgkombinationer!

 5. Kajsa skriver:

  Så underbart vackert rum! Min flicka va beräknad till idag, men visar inget tecken på att vilja lämna mammas mage. Hade gärna gjort en copy/paste på hela rummet till min tös. Tack för en superbra blogg! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..