Växternas betydelse

Det slog mig när jag hade inhandlat den här ljuvliga hortensian igår vad det gör stor skillnad med växter i hemmet. Växter tillhör träelementet enligt Feng Shui och ger liv åt inredningen. Det mjukar upp, gör det ombonat och kärleksfullt.

Förebild:
Tomt, blekt och lite kalt. Här saknas nu träelementet.

Bilder: Simplicity

Efterbild:
Och se bara hur härligt det blir med en blomma på bordet… som för övrigt tar upp färgsättningen i textilierna. Att jobba med färgsättning som går ton i ton är alltid tacksamt. Jag har även adderat en växt i fönstret som ger grönska. På den vita byrån till vänster står även en vas med gröna blad för att balanser upp helheten.

Hihi… ser att lampan har släppt på ena sidan. Bra att ta bilder ibland så man ser vad som hänger på sne och inte.

Önskar er en fin torsdag! I eftermiddag ska jag hämta lille på dagis och sen ska vi fira sommarlov! 5 veckor tillsammans! Ljuvligt!

Stor kram,
Jannice

Inköpsställen:
Soffbord, Enkla Ting. Soffa, Room. Kuddar, Slättarpsgård. Svart plåtbyrå, House Doctor. Mässingslöv, fotogenlykta, korall, alla från My Habitation . Kruka, Svenskt tenn. Fåtöljen och puff från Sweef. Tavla, Love Warriors. Matta, Ikeas Morum fast baksidan upp. Väggfärg min egna, Simplicity, för Kalklitir. Gardiner, tyg från Åhléns. Lampa, Bestlite, Lännamöbler

 1. Sandra skriver:

  Hej! Jätte fin blogg du har. Har länge tittat på hur du har hängt upp gardinen i ditt vardagsrum och undrar hur? Jag ska nämligen göra det i min nya lgh men vill inte ha någon stång som syns allt för mkt. Vad använder du för någonting? Nyfiken!
  Hälsningar Sandra

 2. PK skriver:

  Passar verkligen in i inredning och tavlan är ett väldigt bra komplett som passar in!

 3. Hanna skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du vet…. Finns det sänggavlar som man inte behöver spänna fast i sängen? Jag vill inte borra hål i våra sängar.
  /Hanna

 4. Barbro skriver:

  Allt blir glasklart när du visar och beskriver Jannice.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..