ANNONS

Kontrasternas betydelse

/

Detta hem som är till salu via Fantastic Frank har fullkomligt exploderat runt om på bloggar och sociala medier förra veckan. Underbart vacker Patriciervilla på Österlen som är så makalöst fin att man smäller av.

Jag tänkte med dessa bilder visa er kontrasternas betydelse för att en inredning ska bli bra. Allt ljust, gör att ögat inte har något att fästa blicken på, känns mjölkigt och kan skapa oro. Allt mörkt gör att vi kan bli nedstämda och känna oss tyngda. Men som här, att våga mörkt grått, mörkt trä och mörkt brun till det ljusa vita väggarna skapar bara en sak – välbefinnande!

Det blir en magiskt känsla när det mörka får ge tyngd och balans till det ljusa. Titta bara på bilden nedan. Oavsett vad man har för stil så kan man tydligt se hur harmoniskt och välbalanserat det är.

Inspireras även av fönsterdekorationen! Något lågt som möter något högt! Obs, lägg märke till att man använt sig av något rejält! Ingen ”plutteblomma” utan här har man tagit i, och då blir det alltid bäst!

En mörk trappa ger långsammare energier än en vitmålad. Alltså vill du bromsa känslan och skapa ett lugnare intryck ska du som här välja en mörk trappa. Extra fint blir det då säljarna valt att behålla träräcket och den vita innerväggen (då är redan tre element av 5 representerade: vatten, trä och metall).

Bilder: Fantastic Frank

.

Önskar er en mjuk start på denna julivecka! Min och barnens första sommarlovsdag tillsammans! Maken jobbar en vecka till! Men nu vankas det sol och värme, så här står vi beredda! Sommarvärme, hit us!

Kram Jannice

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00