Vår trädgård

Det har varit alldeles för lite bilder från vår trädgård här på bloggen denna sommar. Det beror på att vi renoverat vårt gårdshus och haft fullt upp med både material och människor i trädgården. Men nu börjar det närma sig slutet och häromdagen ansade, klippte, planterade och fixade vi, så nu är det tipp topp igen, och kameran åkte fram.

Jag älskar verkligen vår trädgård. Helt klart det bästa med vårt hus. Den ligger i syd/väst läge. Lagom stor att vi har översikt över hela trädgården oavsett vilken uteplats vi sitter på. Vi har så nära ut, att vi kan på en sekund duka ute om solen tittar fram. Prunkande land som växer tätt så vi inte behöver rensa ogräs. Allt detta tack vare Karin, vår trädgårdsarkitekt som jag inte ångrar en sekund att vi anlitade. För oj vad vi har haft nytta av detta när det gäller skötsel, planteringar och framförallt njutbara stunder.

Bilder: Simplicity

.

Bilder på andra sidan mot gårdshuset kommer när vi målat klart! Hoppas ni haft en fin söndag och att den nya veckan börjar bra. Väderprognosen pratar vi inte om va? Även om det där regnovädret inte varit fullt så allvarligt som det var tal om, iaf inte här.

Stor kram Jannice