ANNONS

Lyxigt badrum för liten peng

/

Den första oktober 2015 lanserar svenska Superfront ett nytt produktsortiment anpassat för badrum. Och jag säger YEAH så snyggt! De nya badrumskommoderna från Superfront byggs med sidor, toppar och luckor som sätts utanpå Ikeas köksstomme Metod. Badrumsmöblerna håller samma kvalitet som betydligt dyrare badrums-alternativ på marknaden.

Badrumsinredninger kan enligt mig ofta bli tråkiga och stereotypa, men med denna möjlighet kan man få allt ifrån ett stramt Art Deco-inspirerat badrum, till ett med rena Memphis-vibbarna.

Pressbilder: Superfront

.

Superfront presenterar samtidigt nya färger och mönster, samt ett antal nya ben och benställningar. Jag sammanfattar det hela med tummen upp och önskar jag får inreda ett badrum till hösten.

Kram Jannice

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00