Önskelista Augusti

Bildkollage: Simplicity

.

Augustis önskelista. Artdeco! Love it! Den här tapen på gästtoaletten eller i hallen skulle sitta som en smäck. Vem behöver inte några glamourösa flamingos på väggen där hemma, vacker färgkombo som ger både elegant och humoristiskt intryck. Ljuslyktan Diana från Lagerhaus. Ursnygg.

My Habitation har blivit återförsäljare för Cape of Sweden. Denna ursnygga Cape köpte hag faktiskt redan i somras. Tro mig, den här kommer vi få se på många kända ansikten i höst. Och så skorna. Vilken dröm, finns även i svart! Mer behövs inte i skogarderoben, från Acne Studios. En ny anteckningsbok till alla mina affärsidéer. Huvudet fullständigt sprutar ut tankar just nu.

Skultunas nya skål, Ballerina. Ja tack med lite smågodis i. Och under sovrummets snedtak hade de här boxarna passat utmärkt som förvaring och dekoration.

Önskar er en fin lördag. Här ska jag ta emot några ladies i vår trädgård som håller möhippa. De ska få en lektion i Feng Shui och trädgård.

Kram Jannice

 1. Fastnade direkt för tavlorna.. Så fina!!!!!

 2. Redan i våras syntes capen på var och varannan kändis i storstan…Frida Fahrman, Blondinbella, Elaine Eksvärd…det är nog många som hänger på inför hösten! 🙂

 3. Ida skriver:

  Hej,
  Gillar verkligen din blogg och dina tips. Vet du vart tapeten är ifrån? Den skulle passa så himla bra på vår gästtoalett och jag har länge letat efter rätt tapet och kanske har jag nu hittat the ”one”.
  /Ida

  1. Tyvärr inte! Har själv letat. Kram Jannice

  1. Nu så 🙂 Wallpaper – Art Deco – Geometric Fan Motif – Surrey

  1. Ida skriver:

   Stort tack!!

 4. Carina skriver:

  Älskar tapeten! Skulle passa i vår hall. Ljuslyktan har jag den är urläcker.
  Kram från Carina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..