ANNONS

Tips på tavlor

/

Ja när jag ändå är igång med pressreleaser med temat väggar så tänkte jag inspirera er med lite konst. Vad sägs om Northerns Storys nya kollektion? Ovan ser ni ”Lips”. Like! Snyggt med såväl träram som mjukar upp. Svart som kaxar till det och vit som gör den mer elegant. Plus i kanten att all konst passar med Ikeas ramar.

”Eyes” finns också i en mängd olika utförande och passar fint att sätta ihop med ”Lips”.

Ny kollektion är även ”Art” där man jobbat med målade tavlor i Acryl som ger ett gediget intryck. För att se mer av Northern Storys sortiment, kika in här.

Nu tar jag ledigt för idag! 3 inlägg! Herregud, måste vara någon forma av rekord. Haha…

Kram Jannice

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00