Jag klippte till

I måndags hade jag tid hos frisören här på Råå. Jag tog en senare tid och var inte klar förrän klockan 21 (maken var nära på och efterlysa mig), därav den lite gryniga bilden. Jag kände för lite nytt fräscht efter graviditet, amning och sommaren så det blev ny frisyr  – från Lob till Page. Och så fick de ljusgula slingorna en dämpad sandton, och bottenfärgen en mörk nyans som känns mer nertonad och sofistikerad.

Om jag har kvar mina hairtalkextensions! Jajamän!! Älskar att man kan ha en rad eller två bara för att tjocka till sitt eget hår och samtidigt också få lite självfall. Blir så naturligt och fint, och så enkelt att göra vid.

Så här såg jag ut efter det att mina hairtalkextenstions tagits bort och innan färg och klipp. Här ser man så gult och ljust håret var, när man har något att jämföra med (såg faktiskt värre ut i verkligheten). Hua! När man som jag har, lite rött i hyn, blir den ännu mer röd när håret drar åt gult. Tips!

Önskar er en fin lördag! Vi har varit uppe med tuppen och är nu i Stockholm hos vänner och ska bara ha det bra i deras stuga några dagar! Kräftskiva blir det också! Mums!

Kram Jannice