Mina favoriter…

 

 
Nadja Wedins nya mönster. Älskar brickan!

  
Mateus nya kollektion bubbles faller mig i smaken. Vacker i den ack så populära höstkulören grönt. Linum överraskade med nya mattor och cool styling. Älskar bordet! 

 

 
Skrivbordsprylar, snygg förvaring, askar, högtalare till iPhone, skrivbordslampa m.m. hittade jag hos Deskstore! Här i snygg koppar och valnöt.

  

Ceannis plädar och kuddar i flätad fuskpäls, gudasnyggt! 

 

 
Himlas snygga mix mellan gult och grått inspirerar!

 

En av höjdpunkterna på mässan. Classic Collection. Vackra mönster a la art deco, fina färgval och läckra tygklädda puffar. Vill ha!
 

  
Ljuvliga urnor i fantastiska mönster. Känns nytt och fräscht.

 

Förvaring eller soffbord? De nya korgarna från PB Home och deras möbler har nu blivit bassortiment och en riktig höjdare.
   

 

Avslutningsvis, det här tror jag kommer bli en hit! Pipols Bazaars brickor, glasunderlägg och boxar i vackra mönster och färger, med en chic liten guldkant!

 

 

Höll ju på att glömma denna godbit! Från Littlephant! Dockor/djur med kläder. Hur sött är det inte? Charlie och Celine måste få en var.

Nu ligger jag och Annika i sängen med bena högt och en liten sötnosa sovandes emellan oss. Vilken tjej. Glad och förnöjd hela dagen. 

Over and out från Formex hösten 2016.

Kram Jannice 

 1. Tack för en jättebra blogg!! Jag har fått så mycket inspiration och vägledning kring feng-shui, vilket har gjort det lätt att prioritera i vilken ordning saker skall fixas här hemma. Många gånger har jag haft användning av feng-shui-tipsen om vi är villrådiga kring möblering eller placering av enstaka möbler. Tack!

  1. Vad glad jag blir av att höra det! Tusen tack! kram jannice

 2. Låter som en klockren mässa!
  Har du lillan med? Det gäller att börja i tid 😉
  Tänk vad mysigt att få ha med sig sin lilla skrutt….

  1. jaja med hon är med. makalöst förnöjd så inga problem 🙂 kram

 3. Ellinor skriver:

  Så mycket fint! Blev tokförälskad i vasen på bordet i montern för linum, vet du möjligtvis vart de kommer ifrån eller vart man kan få tag på liknande?

  1. Jannice skriver:

   Den är från Skruf! 3890 kr

   Kram Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..