Söndagsmys framför tv:n

Idag dukade jag upp för långfrukost framför ”Nyhetsmorgon söndag”. Mysigt det där. Hela familjen samlad, trevligheter på tv:n och gott att äta. Dukade lite extra fint med både servetter, tända ljus och så det här fina underlägget som jag hittade hos Roos Interior när jag köpte knopparna till våra nattduksbord.

Grytunderläggen är handgjorda, har gummitassar och är riktigt stora (om man jämför med Svenskt Tenns underlägg som jag också har). Finns i en mängd mönster och i silver, men det här brinner mitt hjärta lite extra för.

I soffan ovan ser ni ytterligare en favorit som uppdaterar och värmer i höst. Leopardkudden! Visste du att djurmönster tillhör eldelementet.

Bilder: Simplicity

.

Önskar en fin söndag! Här ska lilleman på lekdejt och sedan ska han och jag på bio. Hur mysigt är det inte att göra något bara han och jag?! (Från det ena till det andra, någon som vet varför mina bilder ”bågnar”, rak kant blir liksom bananformad, har objektivet gått sönder?)

Kram på er, Jannice

Inköpslista: Kruka, Svenskttenn. Underlägg, apa, kudden och servetterna är från My Habitation. Bestick Ingegerd Råhman och skålar Swedish Grace, båda från Dukatbord.