ANNONS

Idag ska de på plats

/

Bild: Simplicity

.

Denna morgon tar jag tag i mina tavlor som inte kommit upp på väggarna ännu. Kunde bara inte motstå dessa underbara prints från Northern Story. Från vänster, Lips och Eyes (finns i olika storlekar, mina är 30 cm x 40 cm)). Ramarna köpte jag på Ikea. Valde mellan att rama in dem med passepartout eller utan. Tyckte nog det blev vackrast så här. Tavlorna ska upp i trappan och förgylla vägen mellan de olika våningsplanen.

Önskar er en fin start på denna vecka. För mig händer det en hel del saker och ni hänger såklart med. Vi börjar redan imorgon!

Vi ses!

Kram Jannice

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00