Stiltips – färgglad väska

Då drar vi igång igen… färg och stil på torsdagar. Hösten är här och det finns ingen roligare och mer inspirerande årstid när det gäller klädsel om ni frågar mig.

Veckans tips! Satsa på en väska i färg! Vi ser en hel del röda toner i höst så varför inte investera i en vinröd eller roströd skönhet? Tänk på att storleken på väskan bör vara synkad med dig. Är du större, kan en för liten väska göra att du ser ännu större ut. Är du liten, kan en för stor väska se ut som väskan är ute och går med dig istället för tvärtom.

Den här finingen till väska i mjuk mocka, hittade jag hos Studio Stilista (japp hon skickar till hela Sverige). Perfekt till datorn, några blöjor och en vällingflaska. När man som jag använder basfärger i resterande klädsel är mitt tips att alltid pigga upp sin outfit med, antingen röda läppar eller en färgad väska! I mitt fall blev det båda!

Bilder: Daniella Witte

.

Önskar er en fin torsdag! Idag åker jag till en familj som jag ska hjälpa få ordning på vardagskaoset. Kommer i tidningen Amelia framöver.

Kram Jannice

Inköpsslista:Väska Pipols Bazaar, skor Malene Birger och vit skjorta Rika alla från Studio Stilista. Jeans och armband från Lindex och leomönstrad tröja, H&M.