Falkenberg Strandbad

Japp! Här är vi alltså! På Strandbaden i Falkenberg. I år har vi eller kommer vi alla fylla 40 år. Vi har kännt varandra sedan vi var små och självklart skulle vi fira detta på något sätt. Vi bestämde oss för att njuta av god mat, spa, trevliga omgivningar och härlig inredning tillsammans under en helg. Och vad kunde blivit bättre än här på Falkenberg Strandbad.

Nyrenoverat hotell i snygg miljö, med basfärger som vitt, beige, brunt som möter skinn och tillsammans bildar en skön och hemtrevlig atmosfär.

En riktig tjejhelg. Bara vi, utan barn och män. Jag säger bara, såååå underbart lyxigt vi haft! Kan varmt rekommendera detta ställe!

Inredning i sjysst kolonialstil i vårt sovrum, med magisk utsikt, och underbar balkong!

Gårdagen började med en god och minst sagt lååång frukost.

Därefter blev det Ivory ritual, med sju stationer av njutning. Alltifrån fotbad, till ansiktsmask, hammam, lerinpackningar m.m.

Upplevelserna avlöste varandra och vi avslutade ritualen med att ligga och gotta oss framför brasan, äta räkmacka och dricka cava!

Kvällen avslutade vi på restaurang Famille. Toppmat och topptrevlig personal där vi avrundade en underbar dag med lite underhållning!

Nu är det bara en tidsfråga innan Kalle Moreus ringer! Haha…

Till och med vädret har visat sig från sin bästa sida. Idag är det nästintill stilla och vi började morgonen med lugn yoga! Nu blir det frukost och lite mer spa innan det bär hemåt till mina älskade.Tjejer (och killar) lova mig att ni ringer era barndomsvänner, bestämmer en helg och hittar på något kul tillsammans.

Underbart att dela gamla minnen, skratta och bara rå om sig själv för några dagar. En otrolig energikick som jag lever på hela hösten!

Tack fina Cecilia, Veronica och Victoria för en underbar helg! Och tack Strandbaden säger vi alla, för att ni gjorde den till att bli helt perfekt!

Kram Jannice