ANNONS

Tips på fint hemmakontor

/

Bild: Pinterest

.

För en tid sedan fick jag frågan om var man bäst placerade skrivbordet dvs hemmakontoret i sovrummet? Jag skulle vilja säga att det är det sista stället man bör ha sin arbetsplats på. Vardagsrum och köket är bättre, eller varför inte som på bilden ovan? Nyttja en passage i hallen till bokhylla och en skrivbordsplats. Både vackert och praktiskt. Se dock till så att sittplatsen inte blir med ryggen mot dörren, för då kommer det kännas obehagligt och otryggt att sitta där. Extra inbjudande blir det med tavlor och föremål som går ton i ton med förvaringen, då minskar intrycken och skapar ett lugn.

Lägg märke till hur snyggt det är med tavelväggen som möter upp bokhyllan i höjd och ger balans till rummet.

Idag ska jag till bästa tjejerna på Vår Vråå och fixa håret. Lite höstfin färg och slingning, samt sätta om mina hairtalkextenstions. Ska bli mysigt att bli ompysslad en stund, med en god kopp kaffe, tidningar och pill i håret.

Senare ikväll ska jag hålla föreläsning på biblioteket här på Råå. Kanske kommer jag få träffa några av er?

Ha en fin dag!

Kram Jannice

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00