Bäst i butik

Godmorgon! Hoppas solen skiner på er lika vackert som den gör här. Hösten hittills kan man inte klaga på. Underbara dagar som lillan och jag försöker njuta av till fullo!

Vi börjar denna vecka med kategorin bäst i butik just nu. Denna gång har jag valt Lagerhaus! I första kollaget har jag valt härliga produkter till köket i underbar blå ton. Extra vackert blir den blå kulören tillsammans med mässing och jordande mörkt trä.

Bildkollage: Jannice Wistrand, Simplicity

.

I det gröna kollaget har jag haft hemmakontoret som vision. Dova gröna toner som piggar upp lagom i höstmörkret. Även denna färg är extra vacker tillsammans med gyllene toner, som alla värmer ditt hem så här års.

Önskar er en fin start på denna oktobervecka!

Stor kram
Jannice

 1. Maja skriver:

  Mina två absoluta favoritnyanser har du tagit upp här. Kärlek en masse!

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

 2. Jättefina collage! Alltid bra att få lite tips!

  Hälsningar Malin

 3. Lagerhaus har verkligen hur mycket fina saker som helst just nu. Fina saker du hittat i härliga kombinationer 🙂

 4. Så mycket fint du har hittat!

  Önskar dig en härlig start på en ny fin höstvecka!

  Kram Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..