Säker Stil

Torsdagar brukar jag ägna åt Färg & Stil tips här på bloggen och idag tänker jag ge er det absolut bästa tipset! Köp boken Säker Stil av Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret! Stor LIKE på den. Eller vad sägs om tips kring vilka plagg bör ingå i basgarderoben, shoppa smart, klädkoder, accessoarer, hur du tar hand om dina kläder, samt rätt kläder för din kropp. Som om inte det var nog, intervju med kända svenska designers som ger av sina bästa tips och underbara bilder på Ebba och Emilia för maximal inspiration.

Som gammal marknasförare älskar jag bara deras genomtänkta koncept, storytelling kopplat till föreläsningar och ett hett instagramkonto @sakerstil Hatten av för dessa ladies!

Bild: Simplicity

.

Så dagens tips! Boken Säker Stil. Jag köpte boken här för en tid sedan. Efter det har jag både hunnit rensa garderoben, shoppat smart och använt mitt röda läppstift mer än någonsin!

Önskar er en stilsäker torsdag!

Kram Jannice

 

 

 

 1. Din beskrivning av boken gjorde till och med mig lässugen. Kan den vara värd att läsa även för en som använder sig av en capsule wardrobe? 🙂

 2. Karin skriver:

  Boken är verkligen suverän! Gillar speciellt att de inte förespråkar jättemycket shopping utan istället mindre! Ligger även rätt i tiden med det!
  Trevlig helg!
  Karin

 3. Köpte den för ett tag sedan men har inte riktigt haft tiden att börja läsa den ännu 🙂

  Kram Anett

 4. Känns som en nödvändig investering för min del då;-)
  Har ju hört om boken, men nu när man även får en recension låter det ju onekligen som ett riktigt bra köp! 🙂
  Ha en härlig torsdag!
  Kram Anna

  1. Det är det! Du kommer älska den! Lovar ! Kram o trevlighelg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..