Smartaste hallförvaringen

Direkt innanför vår dörr har jag placerat den här förvaringskorgen. En korg till småpryttlar som ofta hamnar på köksbänken. Nycklar, solglasögon, plånböcker m.m. Perfekt för varje familjemedlem (allra helst maken som inte har någon handväska). Barnen får dela. Kanske inte det snyggaste man sett, men ack så praktisk! Här placerar jag även lappar och annat som ska med till dagis. Det sista man ser innan man lämnar huset, och det första man ser när man kommer hem. Skrota nyckelskåpet och ha alltid nyckeln här är mitt tips, då det verkar omöjligt för människor att hänga in nycklar i ett nyckelskåp. För stor handling liksom?!

Bilde: Simplicity

.

Maken hävdar dock att det tar 21 dagar att ändra en gammal vana. Han verkar dock ha en lite längre startsträcka (hehe), för jag hittar fortfarande då och då solglasögon på köksbänken. Men det tar sig, och fönstret i hallen är numera alltid rent och snyggt.

Korgen finns på Jysk i grått eller vitt och för endast 135 kr.

Dagens bästa förvaringstips som ni även kan se mer av i Feng Shui reportaget på SVT ikväll där Emma Hamberg varit och besökt vårt hem och intervjuar mig kl 18.45 i Go’kväll. Missa inte!

Kram Jannice