Vilken upplevelse

 

  
Vilken upplevelse! Igår checkade mamma, jag och Celine in på underbara Hotell Pigalle. Jag hade bara hört talas om att det skulle vara något alldeles extra och det är bara förnamnet! 

Kolla bara in vårt rum! Ett rum att förälska sig i. Här råder Feng Shui vill jag lova! Färgsättningen i vårt rum utgår från den blommiga tapeten nedan. Med en elegant soffgrupp i lila, grön skön heltäckningsmatta, konst, bäddning, gardiner i ljuvaste material och toner.

 

 
Och kolla in badrummet! Har aldrig sett något så vackert!
  
  
 

Nere i lobbyn, som är integrerad med en bar Amuse, bjuds det på afterwork fredagar, andra dagar i veckan kan man slinka in på en kopp kaffe äta en sagolik croissant eller ett glas vin och en plocktallrik.
 

  
Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Där det råder lyx, men framförallt värme, personlighet och passion. Så otroligt trevlig personal, som hjälpt oss med både fantastiska lunchställen, shoppingtips och fik. 

 

Kvällen avslutade vi på helt otroliga Atelier. Ja jag vet, detta inlägg överöses med superlativer, men jag vill gärna dela med mig av fantastiska upplevelser! Atelier ligger på 4 våningen, under snedtak där man inrett ytan maximalt väl.  Både mat och miljö var helt otrolig. Bland det bästa jag ätit faktiskt!! Går att äta dagens lunch, brunch på helgen och middag på kvällen! 

 

 
Här serveras även den utsökta frukosten, som vi avnjöt länge imorse. Inget är glömt, varje detalj är genomtänkt. Det mesta är ekologiskt och närproducerat!

Så kära ni! Vill ni göra något speciellt med någon ni tycker om! Åk hit!! Vi älskar det!!

Mamma och jag har som mål att uppleva städer tillsammans och jag försöker att ge vidare mina tips här på bloggen. Hoppas det uppskattas. 

Idag blir det shopping i Göteborg och tipsen kommer i ett inlägg lite senare. 

Önskar er en fin onsdag!

Kram Jannice

 1. Men gudars! Jag har aldrig sett något så vackert och fullkomligt! Göteborg alltså? Trodde jag inte. Ser ut som Frankrike, Moulin Rouge.

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

 2. Det här har gått mig totalt förbi! Får lust att ta in där, trots att jag bor i Göteborg!. Så underbart vackert, men skulle kanske inte vilja ha det så hela tiden hemma – litet för mycket att damma! Hi hi!

 3. Åh vad avis jag blir! Det är onekligen ett underbart hotell med underbar frukost! Bodde där en helg för ca ett år sedan och det gav mersmak. Hoppas ni får det fortsatt riktigt härligt!

 4. Jösses vad fint!! Har aldrig hört talas om detta ställe, ändå bor jag så nära. Kanske jag ska åka dit och bo jag me. Jag håller med dig! snacka om Feng Shui 🙂
  Det är roligt att du delar med dig!
  Kram Rebecca

 5. Hej!
  Ja visst är hotell Pigalle fantastiskt. Älskar det! Förmodar att ni inte var ute på terassen där uppe intill restaurangen. Men en solig eftermiddag är det en super mysig oas. En terass har trollats fram uppe bland takåsarna med ett öppningsbart tak. Super häftigt! Testa det på sommaren vet ja! Jag vet eftersom min käre sambo levererade taklösningen.
  Må så gott,
  Annette i Ramlösa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..