Vilken upplevelse

Vilken upplevelse! Igår checkade mamma, jag och Celine in på underbara

Hotell Pigalle

. Jag hade bara hört talas om att det skulle vara något alldeles extra och det är bara förnamnet! 

Kolla bara in vårt rum! Ett rum att förälska sig i. Här råder Feng Shui vill jag lova! Färgsättningen i vårt rum utgår från den blommiga tapeten nedan. Med en elegant soffgrupp i lila, grön skön heltäckningsmatta, konst, bäddning, gardiner i ljuvaste material och toner.

Och kolla in badrummet! Har aldrig sett något så vackert!

Nere i lobbyn, som är integrerad med en bar

Amuse

, bjuds det på afterwork fredagar, andra dagar i veckan kan man slinka in på en kopp kaffe äta en sagolik croissant eller ett glas vin och en plocktallrik.

Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Där det råder lyx, men framförallt värme, personlighet och passion. Så otroligt trevlig personal, som hjälpt oss med både fantastiska lunchställen, shoppingtips och fik. 

Kvällen avslutade vi på helt otroliga Atelier. Ja jag vet, detta inlägg överöses med superlativer, men jag vill gärna dela med mig av fantastiska upplevelser! Atelier ligger på 4 våningen, under snedtak där man inrett ytan maximalt väl.  Både mat och miljö var helt otrolig. Bland det bästa jag ätit faktiskt!! Går att äta dagens lunch, brunch på helgen och middag på kvällen! 

Här serveras även den utsökta frukosten, som vi avnjöt länge imorse. Inget är glömt, varje detalj är genomtänkt. Det mesta är ekologiskt och närproducerat!

Så kära ni! Vill ni göra något speciellt med någon ni tycker om! Åk hit!! Vi älskar det!!

Mamma och jag har som mål att uppleva städer tillsammans och jag försöker att ge vidare mina tips här på bloggen. Hoppas det uppskattas. 

Idag blir det shopping i Göteborg och tipsen kommer i ett inlägg lite senare. 

Önskar er en fin onsdag!

Kram Jannice