Min bästa tips i Amelia

Fotograf: Daniella Witte

.

Kommer ni ihåg att jag för någon månad sedan hjälpte en familj att få ordning och reda i deras hem? Nu är reportaget ute i Amelia! Kom i butik igår. Sötnöten Charlie var det som såg mamsen på första sidan vid kassorna.

I alla fall. Helgens Feng Shui tips! Köp tidningen och ta del av mina råd! Jo, för reportaget blev verkligen jättebra och som ni förstår har jag svårt att delge allt här på bloggen! Jag fixade med förvaring,struktur och ordning i familjens allrum/lekrum, hall och kök. Platser som ofta blir stökiga. Med små medel, ca 4000 kr, skapade jag en total förändring.

Ett av mina bästa tips bjuder jag på dock på som Helgens Feng Shui tips!

”Regelbundenhet! Jobba med 10-minutersinsatser. Ägna 10 minuter varje kväll åt att rensa, plocka undan, lägga fram och förbereda. Alla familjemedlemmar ska vara med. Efter en veckas punktinsatser är det stökiga bostaden botad.”Nedan får ni en sneakpeak på min makeover. I tidningen finns det ingående tips på hur jag gick till väga, förvaringsmöjligheter och priser. Grymma bilder som en grym kvinna tagit, Daniella, som verkligen fick med det jag ville förmedla.

FÖRE

EFTER

Piffar! Växtlighet är A och O i en inredning för att skapa välbefinnande.

.

Önskar er en fin fredag och trevlig helg. Här har jag varit uppe med tuppen och gjort spöklasagne. Charlie ska ha Halloweenkalas för kompisarna och ni må tro han fixat här hemma med dukning, bordsplacering, pumpor och fladdermöss. Gullplutt!

Kram på er, Jannice