Inspirerande kväll hos Kvänum kök

I torsdagskväll var jag, Anna, Daniella, Sofie och Susann (som tyvärr inte kunde komma)bjudna till tjejerna på Kvänum kök i Malmö. Bara vi skulle få njuta av deras vackra lokaler och lära oss mer om matlagning.

Och vilken kväll det blev!

Först fick vi en rundtur bland alla fantastiska kök! Oh my så mycket vackert och funktionellt det finns.  Smarta lösningar som underlättar i vardagen. Efter vi kikat runt blev vi indelade i team.

Vår kock för kvällen var ingen mindre än Sonyia Sjöberg som är en mästare på det ekologiska köket. Jag som tycker matlagning är rent av tråkigt fick en hel annan bild av denna syssla samt tips och härliga smakupplevelser.

Jag och Malin stod för förrätten! En pasta på zucchini (måste köpa en sådan maskin) med stekta pilgrimsmusslor och en sås på fänkål. Makalöst gott!

Middagen serverades i deras skyltfönster. Vilken kväll det blev. Jag var inte hemma förrän 00.30. Mycket skratt (så tårarna rann) och härlig samtal om både kök och inredning.

Daniella serverar huvudrätten som bestod av kalv, pumpa och linser, som lagts i savoykålsblad. Hur vackert?

Bilder: Simplicity

.

Tack kära Kvänum för en fantastiskt trevlig kväll. Nu funderar jag starkt på att göra om både köket här hemma och byta karriär… Haha…Passa dig Leila *fniss*.

Önskar er alla en  fin start på veckan! Nu ska jag och lillan röja undan lite här, sätta veckans matsedel och slänga in en maskin tvätt. Vardag och måndag när det är som bäst.

Kram Jannice