Massor med adventinspiration

Har ni börjat fundera över advent ännu? Här, där vi bor har byn en egen julskyltning redan nästa söndag, en vecka före advent och då brukar alla smycka sina hem, så det är julfint! Mysigt! Och vi brukar ha öppet hus, och fira in julen med våra vänner och familjer. En tradition som jag tycker mycket om.

Idag bjuder jag på en mängd inspiration! Först  (ovan) den lite råare stilen, med borstad mässing, betong och bohemiska textilier.

Vitt och guld! Så vackert, så elegant och hållbart.

Vitt guld, eller silver! Skultuna har en mängd vackra dekorationsföremål, ljusstakar och hängen till julriset eller granen. En klassiker som lönar sig att investera i.

Sedan har vi den trendiga stilen. Svart som möter vitt, kork och läder. Naturnära samtidigt som det är stilrent och enkelt.

Traditionella julen, med vitt, grått och rött, känns lite mer uppdaterad om du adderar mörkare grått eller svart. Även grafiska mönster gör känslan mer modern.

Allt vackert har jag hittat hos Dukatbord som har en mängd julvaror. Det sista kollaget innehåller kudde från Rusta. Krans och glas från Ikea. Julstjärna från Markslöjd och ljusstake från Dukatbord.

Önskar er en fortsatt fin dag! Själv ska lillan och jag besöka Wallåkra Stenkärlsfabrik, då Blomsterfrämjandet har bjudit in till julmys! Ska blir supertrevligt!

Vi ses!

Kram Jannice