ANNONS

Ny inställning till konst

/

För en tid sedan fick jag svara på frågor till Allt i hemmets nummer om trender 2016 (kommer nästa år). En av de sakerna jag sa var, konst på ett nytt sätt! Och det här var precis vad jag menade. Jag tror mer på att vi kommer investera i äkta konst. Ta fram arvegods, ropa in tavlor från auktioner, våga tyngd, färg med personliga motiv.

Den här tavlan blir magiskt fin till allt det vita. Sådan här konst ger också en perfekt kontrast till våra svenska ”ljust-och fräscht” hem. Och är det inte något härligt befriande över att slippa se försiktiga affischer i svartvitt, med ett citat eller en ensam krusidull på ett blankt papper.

Bilder: Entrance Fastighetsmäkleri

.

Underbart snyggt stylat av Stil&Rum med den gulfärgade ramen, som gör det både personligt, vågat och värmande. Snyggt att ta upp metallen i lamporna.

Önskar er en fin tisdag! Här ska lillan och jag åka på lunchdate till en av mina kunder, NCC och efter det ska vi shoppa vinterkläder. Barnen behöver verkligen uppdatera sina garderober med jackor, mösser m.m. Det blev vi varse om när snön kom!

Kram Jannice

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00