En annorlunda natt

Ja så här vaknade vi imorse. Oh du milde vad det blåst inatt. Igår kväll sa jag till maken att vi flyttar ner och sover med barnen i vardagsrummet. Vi har nämligen våra sovrum på ovanvåningen, vårt sovrum längts ut direkt mot havet utan skydd av något. Det skakade i väggar och tak. Huset ni såg på nyhterna ligger precis vid Charlies dagis så det har minst sagt varit kusligt. (Förresten vad gillar ni vår nya taklampa?? Haha… så här har det sett ut en månad. Den förra gick sönder och nu inväntar vi en ny som jag hoppas kommer i dagarna.)

.

Så här sussade vi, och barnen tyckte så klart det var hur mysigt som helst (ja jag erkänner, jag med). Här låg vi mer skyddade mot det dånande ljudet och det kändes tryggt. Om barnen får välja borde de här madrasserna och täcket få ligga kvar jämt. Hehe…

Hur det gick för oss? Bra! Vi hade stormsäkrat ordentligt så inget hände vårt hus. Men tak runt omkring oss här i byn har fått skador och tom lyft?!

Önskar er en fin start på denna vecka. Imorgon är det december och julmånaden börjar på allvar. På onsdag tar vi familjen med oss till Stockholm. Det ska bli julfest på Bonnier, träffa mina bloggkollegor och maken ska jobba med sitt, så vi passar på att göra en trevlig resa av det tillsammans. Ni hänger så klart med.

Stor kram på er, Jannice