Julfixa befintlig dekoration

Denna morgon bjuder jag på inspiration kring hur du kan pynta din redan befintlig dekoration. Jag vill likna det med, behöver vi sommar och vinterkläder? Eller kan man bara använda det på olika sätt. Samma sak gäller ovanstående träbricka. På sommaren med stilleben av vackra små vaser med sommarblommor, eller med oljor och fina flaskor i köket. Så här års, fungerar den fint som ljusbricka. Pynta med grönt, kanelstänger och vackra band. Återbruk när det är som bäst!

Smycka dina vanliga hängen i fönster, på dörrar eller väggar med lite grönska och vips så blir de genast julstämning.

Använd dina glasburkar som du annars har till pasta, müsli etc, till dekoration så här års. Socker fungerar fint som snö, smågranar och söta små hus blir ett fint inslag i dina julstilleben. Bara fantasin sätter gränser. Varför inte pynta med små söta rådjur och kottar.

Bilder: Pinterest

.

Hoppas ni haft en fin helg och känner er tillfreds med julen som närmar sig. Glöm inte att njuta under denna julmånad. Mitt råd är att ta genvägar, gör det enkelt för dig, bestäm dig för att handla julklapparna på nätet i år. Sätt en tid, ladda upp med glögg, tända ljus och skinkmacka och njut av att shoppa i lugn och ro.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice