Helgens Feng Shui tips

Helgens Feng Shui tips mina vänner. Ett ord! KÄRLEK. Såg på Ernst igår på 4:an och fick en tår i ögat på slutet av programmet. Han är verkligen en sådan fin, generös och öppenhjärtiga människa. Julen handlar om kärlek, till sig själv och sina medmänniskor.

I dessa tider när världen och Sverige blivit kallt i dubbel bemärkelse är det extra viktigt med ett leende. Bjuda in. Lyssna. Vara generös. Samtala och vara förstående. Visa medmänsklighet och våga öppna upp hjärtat för det okända och otrygga. Och framförallt vara tacksam och ödmjuk inför livet och det vi har.

Så tänd ett ljus, låt det brinna och låt aldrig hoppet försvinna, för vi alla har faktiskt förmågan att förändra hat till kärlek, om det bara skulle vara en yttepytte sak, så gör det stor skillnad om vi alla bidrar med en kärlekshandling. What comes around goes around.

Här hemma har julen hittat in och imorgon blir det barnkalas för lillan. I år drog jag på ordentligt med vinröda toner, ljusslingor och blomsterarrangemang som både doftar och tar för sig.

Här ser ni vårt allrum där vi sitter mestadels av tiden på julafton. I år har vi valt att ha en gran, annars brukar vi ha en även i tv-rummet men lilla reser sig i ett, så för att vi ska kunna koppla av fick det bli en mindre i år.

Köper några nya kulor varje år. 2015 blev det dem i leopard som jag hittade hos Home and garden. De andra kulorna är en blandning av Ilium, My Habitation, Day Home och Granit.

Bilder: Simplicity

.

Kudden i den perfekta vinröda färgen till bra pris, hittade jag hos Dukatbord. Tänk vad lite färg kan göra för hela stämningen. Den vackra kartongen från Verso fångar fint upp kulören.

Nu önskar jag er en fin fredag och trevlig helg och glöm inte. Visa kärlek, till dig och andra.

Kram Jannice