Ny matta i matsalen

Lite fikarester från gårdagens 1 års-kalas som vi hade för lilla Celine i helgen. Just nu skiner solen men tidigare var det mörkt och murrigt. Tog bilder med mobilen och nu sitter vi på bussen för att åka in till stan och fixa sista klapparna. Charlie är också ledig från dagis så vi inväntar julen med spänning och glädje var dag. Underbart att se denna högtid genom hans ögon.

Bilder: Simplicity

Ni som följer mig här vet att jag länge sparat och längtat till den rätta mattan i vår matsal. Här låg tills häromdagen den svartvita som jag tidigare haft på mitt kontor (det blir så naket utan). Men nu är den alltså här! Vår nya matta från Layered Interior! En förälskelse ända sedan jag såg den här för första gången. Och nu har vi vår egna. Rummet blev mjukare och mer harmoniskt än mot den svartvita som vi hade innan.

Mattan heter Byzantine i färgen grey garden. Just nu har företaget fått in så mycket nyheter att jag baxnar av lycka som inredare! Hur vi vågar ha en ljus matta under bordet med två småbarn? Fråga mig inte. Haha… Nä skämt å sido. Under tiden är också livet. Jag vill ha det fint omkring mig. Idag ska en genomskinlig vaxduk inhandlas som jag ska ha under barnens plats som skydd. Lätt att vika undan och lägga dit.

Önskar er en fin start på denna julvecka! 3 dagar kvar till julafton! Igår inhandlade jag vår julmat på nätet som ska anlända till dörren imorgon lunch, gudars så skönt! Så nu har vi bara systemet kvar. Tro jag lägger det på maken, hehe!

Kram på er, Jannice