Fina ting i januari

Bildkollage: Simplicity

.

Januaris önskelista tog jag inspiration från tomtens klappar i jul. Vem vill inte ha ett par sköna varma tofflor som dessutom är snygga att gå i där hemma? Flattered är inneskon nummer 1. Extra plus för den vackra förpackningen och tygförvaringen. En stickad varm go tröja som värmer i januarikylan. I basfärgerna svart och vitt blir användningsområdet brett, från Anine Bing, finns hos Studio Stilista. Jag matchar gärna min med snygga skinnculottes eller kjol.

Vackra vaser är som väskor. En investering! Satsa hellre på en riktig fin klassiker än många. Klongs Äng eller Svenskt tenns Flask är några av mina favoriter. En hög, elegant, försilvrad ljusstake på vårt soffbord i allrummet har länge varit en dröm. Selterglas, gör inte bara dukningen extra fin, utan ett måste när man serverar vin till maten. Dessa små från Svenskt tenn till mycket bra pris, finns även med guldkant, och kan med fördel även användas som ljuslyktor.

Önskar er en fin trettondagsafton! Idag njuter vi av gran och juleljus för sista gången, för imorgon åker allt ut.

Stor kram,
Jannice

LOADING..