ANNONS

Kontorsdröm

/

Just nu letar jag kontorsinspiration! I mars börjar jag ju jobba igen. Ååå… vad tiden gått fort. Om 1, 5 månad ska lillan skolas in på dagis, vet inte om jag är redo att släppa taget. Jag är taggad på att börja jobba igen, men släppa iväg henne till förskola, njaaaee. I alla fall hittade jag dessa bilder som är så makalöst vackra. Ett favoritkontor som skapar en mängd idéer och inspiration i mitt huvud. På ett sådant här kontor skulle man väl kreera underverk. Tror ni inte det? Hehe…

Bilder från Katrin Bååth, Tändsticksområdet, Jönköping. | Foto: Sara Landstedt.

.

Nu ska vi snart ut i backarna. Men först lite frukost och mys framför Nyhetsmorgon. Hoppas ni får en fin lill-lördag!

Kram på er,
Jannice

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00