ANNONS

Investera i en tjocktröja

/

Jag som alltid är så frusen har äntligen hittat lösningen. Kan låta bisarrt och uppenbart att lösningen är att investera i en tjocktröja, men jag har faktiskt aldrig lagt ner pengar på riktigt bra kvalitet, rätt färg och framförallt rätt storlek. Den ska INTE vara för liten. Låt tröjan vara lös och ledig, det ser både klassiskt snyggt ut och är betydligt mer bekvämt. Matcha med skjorta under för en proper men ändå avslappnad look. Rulla upp armarna, sätt ett skärp i midjan. Men framförallt investera den i en sjysst basfärg som håller år ut och år in. En sådan här tröja behöver du knappt tvätta. Ull rengör sig själv, bara att vädra.

Här kommer lite härlig värmande inspiration!

Bilder: Pinterest

.

Själv har jag investerat i två godbitar detta år. Den här från Råh of Scandinavia som används flitigt här uppe i Sälen, och den här som kommer bli perfekt i vår, köpt hos Studio Stilista.

Fin torsdag till er alla. Nu ska vi ut i backarna, men idag är det kallt kallt så det blir bara en liten stund, sedan blir det nog ett besök på Xprimentarium och badhuset här i Sälen.

Kram Jannice

7
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00