7 vanliga inredningsmisstag

Bild: Simplicity

.

Vem vill inte ha ett lugnt och rofyllt hem? Med hjälp av Feng Shui kan du få just det. Idag bjuder jag på 7 vanliga inredningsmisstag på Sköna Hems hemsida, som du bör undvika om du vill ha en harmonisk känsla i hemmet. Du hittar dem HÄR.

Önskar er en fortsatt fin måndag. Här tvättas det för fullt, allt är uppackat efter semestern och sista maskinen går nu. Gott!

Kram Jannice

 1. Elin skriver:

  Åh så snyggt dina gardiner hänger! Vad har du får typ av stång?

 2. Helena skriver:

  Bra tips! Älskar punkten om ”flest Svenskt tenn-vaser vinner”. 😀 Så träffande i dagens flöden!

 3. Hej! Vilken inspiration din blogg ger fullkomligt älskar den.

  Är i fullgång med renovering av vårt sovrum och tycker det är så svårt att hitta rätt vit nyans att måla väggarna med. Tycker att den ni har i ert sovrum ser så fin ut vet du vad det är för färgkod?
  Även den färg ni målat med bakom sängen är SÅ fin men då vi har en kakelugn vid sidan om väggen med grå huggen sten runt är jag rädd att det blir för oroligt med en fondfärg bakom sängen…
  Mvh
  Josefine

 4. Sabine skriver:

  Hej! Jag har lite planer på att börja tapetsera och möblera om sovrummet mer harmoniskt och sammansatt. Jag har blivit väldigt inspirerad av alla dina tips! Nu funderar jag lite på själva gardinupphängningen. Vad har du för upphängning? Takfönster? Vägg? Använder du såna där ”krokar” då du får så väldigt fint fall på gardinerna? 🙂 tack för fin och inspirerande blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..