Några favoriter på vår spis

Bild: Simplicity

.

Uppe på vår spis har några favoriter som jag är mycket rädd om fått hamna. Present till mig själv som jag köpte hos My Habitation tidigare i höstas. En Geisha av ett av mina favoritmärken, Jonathan Adler, som Annika är en av de första att saluföra i Sverige. Den vackra vasen som vi fick av mamma och pappa i julklapp, och som bonus några små finingar intill. Spegeln är gammal från House Doctor och ljuslyktan hittade jag i en butik på Väla, som heter Hem ljuva hem för endast 99 kr.

Jag jobbar för fullt med att besvara alla frågorna, pjuh! Imorgon planerar jag att publicera första delen. Så jag har inte glömt er!

Stor kram på er! Här snöar det för fullt!

Jannice

  1. Så himla fin, ska spana in Jonathan Adler som ställer ut för först gången på Formex nu.

    Kram Anette

  2. Anna skriver:

    Bara en tanke… Kanske några av svaren på frågorna passar som separata blogginlägg, istället för en kilometerlång svarspost? Eller det kanske du redan hade tänkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..