ANNONS

Ny matta i köket

/

Jag har ju glömt att visa er vad vi investerade till köket i höstas. En ny matta! Den andra var inte så slitstark för att ha i ett kök, så den åkte upp till hallen. Och här är alltså vår nya från Carpetvista. Hjälpte mamma och pappa med att leta ny matta till dem, och då hittade jag själv en som skulle vara fin i vårt kök. En vintagesliten äkta matta som är så där lagom solblekt. Ligger perfekt, inga kanter som viks upp, ett stort plus!

Jag brukar rekommendera mina kunder denna sort av matta till kök då den passar i utrymmen där det lätt blir fläckar. Mattan är förlåtande med sin melerade färgsättning och mönster, samt materialet gör den smutsavvisande. (Skrattar ihjäl mig, kolla man ser saker när man fotar, exempelvis streckkoden på hjulen vi köpte till mitt auktionsfyndade sideboard).

Samtidigt är den oerhört vacker, det finns bara en av varje och så bär de på en historia vilket jag tycker är så spännande. Mitt tips är att vända mattan. Nu har jag den ljusare sidan uppåt och i höstas när jag ville ha det lite murrigare i inredningen hade jag originalsidan upp som har mer intensitet i sina färger.

Jag har valt en färg som tar upp tapeten och binder ihop det avlånga köket. Men Carpetvista har ett stort utbud och en mängd färger så det är bara välja och vraka om du önskar andra toner.

Bilder: Simplicity

.

Önskar er en fin söndag. Här hemma leker vi kontor. Jag och Jonas fixar med fakturor och ekonomin i företaget (en egenföretagares helgsyssla, hehe..). Charlie har egen byrå och jobbar på kontor, och lilla sussar. Mysig söndag och snart blir det falukorv och potatismos, önskat från Add Simplicity’s nye VD, Charlie.

Kram Jannice

Inköpsställen:Matta, Carpetvista. Bricka, Pipols Bazaar. Muggar, korgar, glaslampa, Dukatbord. Underlägg, tavlor, glasförvaring, My Habitation. Menytavla, Granit. Kanna, George Jensen. Keramikskål, Charlotta Unger.

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00