Viktigt!!

Viktigt! Ikeas nya designarbete med ingen mindre än keramik och glaskonstnären Ingegerd Råman, heter just det VIKTIGT. Så makalöst vackert och vilka bilder. Finns bara ett ord. Enkelhet – eller som vi säger på den här bloggen, Simplicity! Ljuvlig kollektion! Njut av bildregnet!

 

Den här stolen var en av mina favoriter när det gäller möblerna. Gud så snygg den hade varit i vårt allrum!

Pressbilder: Ikea

.

I serien finns även en bok (måååste ha). Kollektionen lanseras i maj och den här gången ska jag hänga på låset kan ni tro!

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

 

 1. Bodil skriver:

  Tack för tipset!
  Jag kommer också att hänga på låste, helt fantastiska saker.
  Tur att vi har hunnit få Ikea nära oss innan maj.

 2. Hej! Jag är en trogen läsare och idag ramlade jag över en inspirerande artikel om grundaren av Ruth & Joanna, som jag tänkte kanske kunde roa dig. Hon berättar hur hon gick från att bara ha en idé om ett möbelmärke till där hon är idag med en hägrande utlandssatsning. Jättepeppande att läsa och snygga grejer också! Tänkte bara att jag ville tipsa dig (och de av dina läsare som ser detta) 🙂 Ha en trevlig kväll! http://doersmagazine.se/susanne-lundberg-ruth-joanna/

 3. Louise skriver:

  Mm….fantastiskt! Jag ska också hänga på låset

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..