En reafyndad dagens

Bild: Simplicity

.

Än finns det godbitar kvar på rean. Idag bjuder jag på en reafyndad dagens outfit. Igår hittade jag nämligen den här paljettkjolen i perfekta gråbeigatonen på halva reapriset (75 kr) hos KappAhl. Perfekt att klä ner med min stickade tröja från H&M, 149 kr. Den snygga Malene Birger sjalen köpte jag på Studio Stilista rea (har 60% just nu) som jag kommer använda flitigt till vårens rosa kappa! Stövletterna är gamla från Wera, Åhléns. Matta Ikea, och sittbänk från My Habitation.

Önskar er en härlig torsdag. Här är barmark igen (jihoo) och solen skiner, så det firar jag med glitterkjol!

Kram Jannice

 1. Olala så snisigt!!
  Jag läser Säker Stil bit för bit och tänker i helgen rensa i garderoben igen. Sen har jag en ny moderatorsuppgift i år, fick äran i år igen att leda ”Utvecklingskraft Cancer” 🙂
  Känner mig så hedrad! Så jag tänker mig en snygg svart klassisk kavaj o antagligen jeans till. O en snygg scarfes o svarta pumps (det har jag, check på den;-))
  Verkligen snygg outfit du plockat ihop!
  Har du visat din rosa kappa? Blir ju väldigt nyfiken:)
  Kram Anna
  PS: Lumumba was the thing 😉

  1. Ahhh härligt att du njöt av en go drink.. eller fler, Och grattis till uppdraget. gud så kul! Låter verkligen säker stil. INvestera i en pennkjol oxå. Har min i skinn jämt sedan jag gjorde det. passar med allt och är powerdressing 5.0! kram jannice

 2. Sandra skriver:

  Hej Jannice!

  Jag är helt nyinflyttad och har målat väggarna vita (förutom sovrummet som är en liknande grå färg som du har i ditt sovrum). Jag har jättesvårt att hitta några bra tavlor att ha på väggarna.. Jag kör i övrigt med grått, svart, blått och mässing i lägenheten. Har du kanske något bra tips på vad för typ av tavlor som skulle kunna pryda mina kala väggar?

  Varma hälsningar Sandra

  1. Kolla in absolut art för konst som är personlig, eller någon härlig oljemålning med mörkbrun ram. fint till det annars vita svart och blått. kram jannice

 3. Hanna skriver:

  Supernice! Kan tänka mig att du passar bra i den sjalen!

  Är du nöjd med mattan (kvalitén)? Vad heter färgen hos Ikea? Jag är lite sugen på en sådan i sovrummet. Väljer på den och Florida på Mio nämligen så du får gärna skriva något mer om mattan om du har möjlighet vid tillfälle. Tack!
  /Hanna från hbg

  1. Jättenöjd med den. Supergo faktiskt! Den är väl beige tror jag. Fin färg som inte är för klabbigt varm i tonen. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..