Ett magnifikt penthouse

Idag bjuder jag er på en vacker våning på Kungsholmen i Stockholm. Tonerna går i vitt, svart,grått och blått. Ett av tipsen för att få en harmonisk och balanserad inredning är just att hålla en ”röd tråd” i hemmet. I detta fall är den blå.

De bruna krukorna och kuddarna ger värme till de annars ”kalla” färgvalen.

Tvåsamheten vi ser lite var stans i lägenheten stramar upp och lugnar känslan. Ett säkert kort att använda sig av om du vill undvika ett rörigt intryck.

Bilder: Wrede

 

Önskar er en fin lördag! Njut av dagen och tar vara på de små stunderna.

Kram Jannice

 1. Marie skriver:

  Fast vad GÖR man i det där vardagsrummet? Vilken FUNKTION har det? Jag ser en massa bord med stilleben, ingen förvaring, en TV så långt från soffan att man inget ser (eller med ryggen mot om man sitter i fåtöljerna). Det är en visningslägenhet, inget hem. Klart att det går att fixa feng shui i ett skyltfönster, men i ett riktigt boende där människor vistas varje dag och där varje sak behöver ha en funktion för att få komma över tröskeln? Hur gör man då? Real-life-feng-shui!

  1. Nu är just feng shui inte något man skapar för att det ska se fint ut, utan tvärtom, man ska verkligen bo i den inredningen och det ska fungera,man ska känna sig trygg osv. Denna lägenhet tog jag med främst för att den var extraordinär och makalöst annorlunda i sin planlösning. Att Tv:n inte står i fokus ser jag som ett plus i detta fall och att de har vackra ting runt sig istället för en massa saker som måste stoppas ner i lådor och förvaras är väl också härligt. Jag hade gärna slått mig ner i soffan och suttit och bläddrat i alla vackra böcker som pockar på uppmärksamhet. 🙂

 2. Carina skriver:

  Nä inga bilder syns tyvärr!

 3. Man ser inga bilder på någon blogg på Sköna Hem

 4. Emmeli skriver:

  Tror sköna hem gjort någon ny inställning… Likadant med Jill Sörensens blogg..

 5. Annika skriver:

  Inte via Chrome heller tyvärr. Ha en fin dag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..