ANNONS

Detaljer i vår matsal

/

Några bilder från vår matsal denna söndag. Vi började morgonen med dopuppföljning för Celine i kyrkan här på Råå. Väldigt mysigt. Det är något visst med att komma till kyrkan. Det inger ett sådant lugn. Är där alldeles för sällan. Hon fick en vacker glasdroppe och efter blev det kyrkkaffe. Tror jag ska ta upp luncherna som de har där. Vi gjorde det förr när jag arbetade på mitt förra jobb. Vi var några stycken som tog lunchen till att lyssna på vacker musik och åt en god baguette och dricka för ynka 40 kr. Själsligen en fantastisk stund.

Sideboardet som jag lät Martin och Martin tillverka är en plats jag känner aldrig blir klar. Just nu ser den ut så här. Har en annan färggladare tavla och lite andra prylar som jag tror ska få ta plats. Vi får se, det får växa fram.

Bilder: Simplicity

.

Och så vår nya matta från Layered, som jag drömt om sedan jag såg den första gången i ett inredningsreportage. Nästa vecka tänkte jag bjuda er på en mattskola här på bloggen. Jag får mycket frågor kring detta, så jag tänkte samla lite tips i ett inlägg, vad sägs om det?

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00