Detaljer i vår matsal

Några bilder från vår matsal denna söndag. Vi började morgonen med dopuppföljning för Celine i kyrkan här på Råå. Väldigt mysigt. Det är något visst med att komma till kyrkan. Det inger ett sådant lugn. Är där alldeles för sällan. Hon fick en vacker glasdroppe och efter blev det kyrkkaffe. Tror jag ska ta upp luncherna som de har där. Vi gjorde det förr när jag arbetade på mitt förra jobb. Vi var några stycken som tog lunchen till att lyssna på vacker musik och åt en god baguette och dricka för ynka 40 kr. Själsligen en fantastisk stund.

Sideboardet som jag lät Martin och Martin tillverka är en plats jag känner aldrig blir klar. Just nu ser den ut så här. Har en annan färggladare tavla och lite andra prylar som jag tror ska få ta plats. Vi får se, det får växa fram.

Bilder: Simplicity

.

Och så vår nya matta från Layered, som jag drömt om sedan jag såg den första gången i ett inredningsreportage. Nästa vecka tänkte jag bjuda er på en mattskola här på bloggen. Jag får mycket frågor kring detta, så jag tänkte samla lite tips i ett inlägg, vad sägs om det?

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

 1. cissi skriver:

  Spännande med en mattskola! Jag undrar vart den fina lampan i hörnet till vänster om din New York tavla kommer ifrån? Har försökt fråga dig förut, den är ljuvlig! =)

 2. Evelina skriver:

  Jag tar tacksamt emot tips för mattor till rektangulär matgrupp (sex platser plus kortsidornas två platser)! Storlek, avstånd till annat och så. 🙂

 3. Johanna skriver:

  Men fy fasen (ursäkta språket) vilken otroligt snygg matta! 🙂

 4. Elin A skriver:

  Mattspecial skulle vara super! Vi behöver tips på mattor för köket och färgsättning där generellt. Vi har alldeles för mycket vitt, skåp, golv och gardiner. Grön matta nu men som är helt utsliten och tråkig. Vi har även en sittbänk med kuddar som jag gärna skulle ta upp färgen från matta och ev nya gardiner, men så svårt!

 5. Åh, så bra med lite mattinspiration. Nyinflyttad och hade inga mattor alls på min gamla adress, något jag vill få in här i vårt nya hem. Ser fram emot veckans inlägg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..