Önskelista februari

Önskelista: Simplicity

 

1:a februari och vad passar väl bättre än att börja med en önskelista för månaden? Vi börjar med muggen med stor M just nu. Christina Re koppen som blivit en hype i Sverige och det värmer mig lite extra då Annika, min kontorskollega var först med att ta in den i Sverige. Kom ihåg när vi satt och pratade om märket. Skulle det bli en hit även i vårt avlånga land? I oktober blev hon återförsäljare för det australiensiska märket som saluför feminint porslin i vacker design. Finns i en mängd mönster, kulörer och som kaffekoppar med fat eller muggar. Till mitt nya kontor och även hemma, bjuder jag gärna mina kunder och vänner på en kopp rykande hett kaffe i denna godbit.

En art deco mönstrad kudde i heta vårfärgen ”dusty pink” gör sovrummet än mer inbjudande. Extra plus för strukturen, inget kritvit tunt bomullstyg, utan med handtryckt mönster på båda sidor, och lyxigt grövre tyg som gör kudden extra elegant. Innerkudde ingår för 359 kr. Kanonpris!

Fotokonst från duktiga fotografen Jockum Klenell får gärna pryda våra väggar. Finns en mängd bilder att bläddra sig igenom och att önska.

Jonathan Adler är en favorit och efter att ha investerat en del i hans fantastiska verk förra året, adderar jag gärna den här ”rumpvasen” till vår lilla samling. Så vacker!

Sist men inte minst,  underlägg som matchar den läckra koppen. Från Dekohem i snyggt mönster i en härlig guldig nyans. Svart, guld och lite dusty pink gör helt klart årets tristaste månad lite mer glamourös och gladare.

Önskar er en fin start på februari!

Kramar Jannice

LOADING..