En solskenshistoria

Nu ska ni få höra en härlig historia. Tänk vad bloggandet kan öppna upp för möjligheter, samarbeten, kontakter och vänskaper. För några år sedan blev jag kontaktad av Karin som är designer och grundare av märket Sture & Folke. Hon hade sett min blogg och vi hade ett samarbete.

Karin gör dessa vackra bloomers med ankstjärt, urfina babyfiltar (s0m den till höger i bild, vi har en var till barnen och de är med överallt, tvättas och är lika gosiga och fina efter alla år), i underbara Libertymönster.

Hon har alltid fascinerats av Råå där vi bor, och en sommar bestämde de sig för att besöka denna gamla fiskeby på semestern efter att ha läst ett blogginlägg jag gjort. Till saken hör att de då bodde i Schweiz. De blev så förälskade i Råå att de tog sitt pick och pack och flyttade tillbaka till Sverige och hit, till Råå, som hon läst om på MIN blogg.

För några veckor sedan var jag och familjen några gator bort på deras inflyttningsfest, Charlie fann två nya goa vänner (Sture och Folke, såklart) och idag ska Karin och jag ta en promenad i solen för att sedan äta lunch på Trivas på Råå.

Livet är bra härligt, om man bara våga öppna sitt hjärta, våga fråga, våga ta steget och våga följa sina drömmar!

Tjihoo!

Önskar er en fin lill-lördag! Nu ska den här nippertippan och jag ner och äta frukost!

Kram Jannice