Favoriter i februari

Februari börjar nå sitt slut. Den lite trista månaden enligt mig har gått riktigt fort! Den började i och för sig glamourös med Elle Gala och shopping i Stockholm. Mamma, jag och Celine hade härliga dagar i huvudstaden. Blus och mockapumps, H&M. Hittade även ett efterlängtat läppstiftet i den perfekta korallfärgen, Fanfare från Mac. Nu bär jag det dagligen. I Stockholm klämde och kände jag även på den finaste burken just nu, finns hos Oscar Clothilde. När det blev alla hjärtans dag överraskade maken med det här underbara halsbandet#lucky från la mome bijou som finns hos Studio Stilista. Och så favoritboken just nu, Elementsof Style. Inta bara läsvärd, så snygg på såväl utsida som insida.Det bästa jag gjort denna månad är att gå tillbaka till min egna hårfärg i hårbotten. En askblond ton som ger mitt ansikte mer karaktär, konturer och tar fram mina blå ögon. Kalla det råttfärg, men gah vad jag gillar´t. Tack Camilla Thulin för kloka ord. Det blir lätt att man ”slingar bort” sina kontraster och allt blir ljust. Nu känns det som jag är hemma och det känns så härligt.

Även pagelängden trivs jag med, så nu funderar jag på att låta hela håret gå tillbaka till mitt ursprung, med små skiftningar av sommar, sol och vind.

Hittade bästa färgen till mitt hår gjorde teamet på Vår Vråå, som för övrigt öppnar salong i Viken på Byagatan 21. För er som bor här i Helsingborg har de invigning i sina nya lokaler på lördag den 27 februari mellan 12-15. Det bjuds på bubbel, tillugg, tips och trix, fina erbjudande och goodiebag. Kom dit vet ja! Kanske ses vi?

Nej nu är det dags för frukost här! Sedan får vi se vad det blir av dagen. Ska nog ta en promenad till tjejerna på Dukatbord och sedan får vi se vart det barkar hän.

Ha en fin torsdag och tack för att ni så flitigt tittar in här!

Kram Jannice