Kontorsinspiration

Skärmavbild 2016-01-19 kl. 23.07.57

Söndag och imorgon är det jobbvecka för de flesta igen. Så idag bjuder jag på lite passande kontorsinspiration. Prisvärt skrivbord från Ikea. Matta från Layered i en greige hållbar ton. Arbetsstol från Ilva i skinn, har den själv och den är superskön (och snygg). Papperskorg Svenskt tenn. Filofax i härlig rostrosa som tar upp färgrna i postern. Tidskriftsamlare från Bookbinders. Skål Ballerina från Skultuna, från Dukatbord. Skrivbordslampa från Bestlite.

Önskar er en fin avslutning på veckan. Ska ni sitta uppe i natt och kolla Oscarsgalan? Jag ska bannemej rigga upp med täcke, kuddar och massa gott snacks. Något år man ska kolla är det väl i år. Go Alicia, go!!

Stor kram
Jannice

PS. Hur ser det ut med bilderna? Är de fortfarande suddiga på mobil och padda? DS.

 1. Åsa skriver:

  Hej, bilderna är fortfarande suddiga för mig. Din blogg är en av mina favoriter så hoppas att det fixar till sig snart.

 2. Hanna skriver:

  Är på jobb nu och kollar din blogg (ja jag vet förlåt – ska jobba!) och ser att bilderna fortfarande är suddiga.

 3. Den här bilden är tydligare, men övriga bilder är tyvärr suddiga i min iPhone 6… Hoppas det går att åtgärda, bilderna är så extremt viktiga för helheten i din fina blogg. ?

 4. Tina skriver:

  Hej!
  Tack för en superinspirerande blogg! Vill fråga i vilket program du gör dina fina moodboards?
  Tror jag ser bilden lite suddigt men det kan vara min padda som är för gammal också!

  Hjärtliga Hälsningar
  /Tina

 5. Hanna skriver:

  Inte bilden i detta inlägg men övriga suddiga.
  Kanske det löst sig nu:)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..