ANNONS

Kontorsinspiration

/

Skärmavbild 2016-01-19 kl. 23.07.57

Söndag och imorgon är det jobbvecka för de flesta igen. Så idag bjuder jag på lite passande kontorsinspiration. Prisvärt skrivbord från Ikea. Matta från Layered i en greige hållbar ton. Arbetsstol från Ilva i skinn, har den själv och den är superskön (och snygg). Papperskorg Svenskt tenn. Filofax i härlig rostrosa som tar upp färgrna i postern. Tidskriftsamlare från Bookbinders. Skål Ballerina från Skultuna, från Dukatbord. Skrivbordslampa från Bestlite.

Önskar er en fin avslutning på veckan. Ska ni sitta uppe i natt och kolla Oscarsgalan? Jag ska bannemej rigga upp med täcke, kuddar och massa gott snacks. Något år man ska kolla är det väl i år. Go Alicia, go!!

Stor kram
Jannice

PS. Hur ser det ut med bilderna? Är de fortfarande suddiga på mobil och padda? DS.

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00