Väskan är packad

 

by axel väska 4

Väskan är packad och nu bär det iväg mot Askersund där jag håller föreläsning ikväll. Ska bli superkul. Känns som en smygstart innan mitt jobb kickar igång efter mammaledigheten.

by axel skinn weekendbag

Välkomna in i min walk-in-closet! En av mina bästa investeringar är den här weekendbagen i skinn från by Axel! Blir bara snyggare med åren och den här använder jag hur mycket som helst! Finns i två olika utförande och 3 ”färger”, och priset är väldigt fördelaktigt med tanke på den fina kvalitén. Kalvskinn från Italien.

by axel väska

Min walk-in-closet är inte jättestor men väl utnyttjad med förvaring, bänk, hyllplan och hänge på hela högra sidan. Färgen på väggarna har jag blandat själv tills jag blev nöjd och mattan är från Ikea som jag klippt så den passar utrymmet. Inte alltid man behöver hitta en heltäckningsmatta till små ytor.

Mitt lilla klädutrymme går i brunt, mässing och puderrosa. Galgar inköpta i samma färg (vita) från Ikea för att skapa en helhet och lugn känsla.

by axel väska 5

Här ligger ytterligare några favoriter. Min ormskinnsskor köpta i Frankrike får många år sedan, och den absolut bästa klassiska randiga tröjan som jag hittade på Granpa i Göteborg. Nu har de även denna underbara butik öppnat i Stockholm!

Önskar er en fin fin torsdag! Några av er kommer jag ju få träffa ikväll i Askersund! Vi ses!

Kram Jannice

:

 1. Å vad fint! Tog detta inlägg som en uppmaning till mig själv och rensade ut min egen garderob = så härligt. Ungefär samma upplägg som din men lite mindre 🙂
  Varifrån kommer ditt fina smyckeskrin och denna andra ”boxen” i glas/metall ?

 2. Fru K skriver:

  Yupp, precis! Grandpa startade i Sthlm och har funnits här läääänge så inte riktigt något nytt.

 3. Helene skriver:

  Fin walk-in-closet!
  Visst är Granska en härlig butik! Men den har ju funnits i Stockholm länge! När jag flyttade hit 2007 fanns den på Söder. Och på Kungsholmen har den funnits ganska många år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..