ANNONS

Väskan är packad

/

by axel väska 4

Väskan är packad och nu bär det iväg mot Askersund där jag håller föreläsning ikväll. Ska bli superkul. Känns som en smygstart innan mitt jobb kickar igång efter mammaledigheten.

by axel skinn weekendbag

Välkomna in i min walk-in-closet! En av mina bästa investeringar är den här weekendbagen i skinn från by Axel! Blir bara snyggare med åren och den här använder jag hur mycket som helst! Finns i två olika utförande och 3 ”färger”, och priset är väldigt fördelaktigt med tanke på den fina kvalitén. Kalvskinn från Italien.

by axel väska

Min walk-in-closet är inte jättestor men väl utnyttjad med förvaring, bänk, hyllplan och hänge på hela högra sidan. Färgen på väggarna har jag blandat själv tills jag blev nöjd och mattan är från Ikea som jag klippt så den passar utrymmet. Inte alltid man behöver hitta en heltäckningsmatta till små ytor.

Mitt lilla klädutrymme går i brunt, mässing och puderrosa. Galgar inköpta i samma färg (vita) från Ikea för att skapa en helhet och lugn känsla.

by axel väska 5

Här ligger ytterligare några favoriter. Min ormskinnsskor köpta i Frankrike får många år sedan, och den absolut bästa klassiska randiga tröjan som jag hittade på Granpa i Göteborg. Nu har de även denna underbara butik öppnat i Stockholm!

Önskar er en fin fin torsdag! Några av er kommer jag ju få träffa ikväll i Askersund! Vi ses!

Kram Jannice

:

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00