Vi bara gjorde det

Japp vi gjorde det! Jag och barnen tog in några dagar på Radisson Blu Metropol Hotel! Mysa och upptäcka vår stad och bara unna oss ljuvligt härliga sängar, underbar hotellfrukost, städning och lyxig egentid tillsammans. Yes! Precis vad vi behövde efter dessa veckor.

Och detta hotell alltså!! Jag och maken var på invigningen i höstas och i all mammaledighet har jag glömt hur mysigt det är! Hur omhändertagande och välkomnande är inte entrén liksom?

Och det bara fortsätter! Frukosten är ”to die for” och jag älskar när allt följer ett tema, rakt igenom. Från entrén till de vackra krusen sylten ligger i.

Härliga platser att bara chilla i….

Hotellets restaurang Nelly som jag lovat vi ska äta på ikväll!

Vi har tagit in på familjerummet där barnen först fick varsin nallebjörn. Vi möts av rolig våningssäng att leka och sova i, blombukett för mamsen att njuta av och megafat med färsk frukt och bär. Barnen älskar det! Tänk man behöver inte åka långt för att barnen ska uppskatta det. Charlie säger stup i kvarten, åååå vad det är mysigt att vi bor på hotell. Finns det något så underbart att överaska barnen, små som stora överaskningar.

Ahhh skulle kunna vänja mig vid det här, men gud som vi behövde det här efter veckorna som varit. Lite skillnad från det här, haha.

Vi leker…Våningssängen är en höjdare och fungerar nu som en teater.

Kollar film och vilar…

Dagens tips! Gör lite mer crazy upptåg som förälder! Ta en hotellnatt i din stad. Ät ute en kväll istället för de där köttbullarna hemma! Ta en hotellfrukost en vanlig måndag. Hämta barnen tidigare en dag med väskan packad med varm choklad och grillkorv, ät middagen i skogen över öppen eld. Välj det som passar just er bäst för stunden! Oavsett, att fly vardagen ibland, släppa på alla måsten, sockerintag och sovtider kan och är alldeles underbart, för oss alla!

Nu ska vi slita oss från sängen här och ner och äta lunch på bästa Nellys! Därefter ska vi göra södra delarna av stan, först blir det lekplatsen och en sväng på frukt-och grönt marknaden på torget. Feel the soul of Söder!

Önskar er en fin torsdag!

Kram från mig och mina 2 C