ANNONS

Placera en byrå i mitten

/

blogg byrå i mitten

Bra tips om du har lyckan att ha ett rum över till en walk-in-closet! Placera en byrå i mitten av rummet. Perfekt avlastningsyta och maximalt utnyttjande av förvaring, då en dansbana i mitten inte gör någon lycklig (såvida man inte älskar att dansa då). Har du platsen kan du ställa två byråer mot varandra så behöver du inte bry dig om en eventuell ful baksida.

Dekorera med en bukett blommor, en bricka med smycken och dina favoritparfymer.

Härlig lördag till er alla! Idag åker jag mot Varberg Stadshotell Asia Spa för att föreläsa kl 16! Hoppas jag får träffa några av er. Ikväll har jag lovat lilleman, att det är han och jag, en påse chips med dipp och melodifestivalfinalen. Myyyyys!

Kram Jannice

,

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00