Semesterhälsning

Hej, hej på er! Här kommer en semesterhälsning från Sunwing Arguineguin Seafront! Här har vi det underbart kan ni tro! Gott väder, vackert boende och utsökt mat!  

Läget på rummet går inte av för hackor (tack söta Caroline), med sin megastora balkong kan vi sitta och kika på uppträden från terrassen, mumsa på exotiska frukter, spela spel, bygga lego och dricka ett glas vin när barnen lagt sig.

Barnen badar och även deras badkruka till mamma. Uppvärmd pool, 30 grader, is da shit! Tack Ving!!

Igår kväll hade vi en sådan där magisk afton när man får nypa sig i armen ni vet. En sådan kväll man lägger i minnet och tar fram när det kommer en omgång med snö precis när man tror våren kommit i april. 

Och så min älskade gullplutt Charlie som uppträtt för över 200 personer! Utan och blinka skulle han vara mini-star för en kväll, sitta i greenroom (hur sött?) och sjunga ”Vi ska ta en groupie” med sin nyfunna vän Neo! Ja här är det verkligen ett paradis för de små. Och på måndag morgon får våra två guldklimpar ett celebert besök av de här figurerna! Lollo och Bernie kommer nämligen upp på rummet och hälsar på! 

Summa sumarum! Kanonresemål för såväl vuxna som barn! Hotellet är för övrigt nominerat till ”Årets bästa barnresemål/hotell 2016” och jag kan bara nicka instämmande! All inclusive paket är en höjdare, när man har barn och inte vill jaga restauranger till lunch och kväll. Allt ingår och ett stort plus för olika temakvällar! Idag är det exempelvis asiatiskt och imorgon italienskt vilket ger stor variation på menyn och buffén. 

Nä nu blir det frukost och sedan ner till poolen. Hard work, but someone got to do it! Hehe…

Kram Jannice