Sneakpeak på mitt kontor

kontor dukatbord

Under påskhelgen har jag blivit med kontor igen! Imorgon börjar lilla på dagis och om en vecka börjar jag jobba igen efter mammaledigheten!

Här kommer några bilder som jag knäppte med mobilen medan jag höll på att fixa igår. Jag har hyrt in mig hos tjejerna på Dukatbord. Bara 5 minuter från jobb och förskola! Trevlig miljö med goa kollegor och vackra prylar! Det här blir bra det!

Först är det showroom/butik och efter disken börjar kontor, konferensrum och trevligt kök! Flerbilder kommer så småningom.

Önskar er en fin annandag påsk!

Kram Jannice

,

 1. rose skriver:

  Det ser verkligen harmoniskt och härligt ut 🙂

  Får man fråga vart den lilla vasen i mässing kommer från? Ha det fint!

 2. Hej!
  Tyvärr är bilderna jättesuddiga (från iPad) men kan ana att det ser jättefint ut, som vanligt:)/ Caroline

  1. bonnier jobbar fortfarande på det. är så ledsen för det. kram jannice

 3. Men ååå, vad roligt!! Ett stort lycka till med arbetet på det nya kontoret och med inskolningen.
  Kram Rebecca

 4. Snyggt, stilrent och färgkoordinerat. Gäller bara att lyckas behålla det så, samt köra ”clean desk” när man lämnar kontoret för dagen, för att mötas av lugn och energi nästa dag och inte to-do-högar och kaos. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..