Jag tipsar – du väljer

Idag startar vi en ny kategori på bloggen. Jag tipsar, du väljer. Tre olika produkter i olika prisklasser. Det kan vara möbler, dekoration, kläder m.m. Eftersom det är torsdag, vilket innebär färg- och stilinlägg, börjar vi med ett klädesplagg!

Har du inte investerat i en vit skjorta än? Nu är det dags! Det finns inget snyggare, inget mer användbart och inget som ger ett sådant fräscht och välklätt men ändå avslappnat intryck. Här kommer några tips. Från billigt till dyrt. Du väljer.

  1. Skjorta Jessi i ekologisk bomull, Ginatricot, 199 kr.
  2. Skjorta, Part Two, 700 kr.
  3. Skjorta, Rika, 1699 kr.

.

Själv har jag två skjortor. En från Filippa K, lite nättare och tajtare. En Rika (ovan), större och herrmodell. Perfekt att rulla upp armarna på och använda lite mer slappt.

Nu sätter jag mig i bilen och beger mig mot Skåne igen! Tack alla som kom till Motala igår på min föreläsning. Vilken lyckad kväll det blev. Efteråt följde jag med några tjejer och äta. Jag behövde ju ändå något i magen och jag bestämde mig för att inte vara bekväm och uggla på hotellet utan tackade ja till inbjudan. Och hur kul hade vi inte!?! Herre min Gud vad jag har skrattat, vaknade med träningsvärk i magen. Tänk vilken skillnad det kan vara mellan ett Ja och ett Nej. Tack tjejer för ni gjorde min kväll!

Kram Jannice

.

 .