Ny tapet – hjälp!

simplicity matsal april

Här har ni vår matsal med vy från kök och hall. Jag gillar att det här rummet känns klätt, men tapeten till höger ”Borosan” i en kulör ”Clay” tapetserades när vi hade den vita soffan mot den. Nu med svart matsalsbord kan jag längta efter lite mer ljus i rummet. Tänker mig någon ny tapet eller färg.

layered matt skola 3

Vad tror ni kära läsare? Ni har alltid så härliga idéer. Tips på någon fin tapet? Ger er inga ledtrådar om vad jag tänker på utan jag vill höra era idéer. Men kulörerna i smutslila, dustypink, duvblått, grått, beige, vitt och svart i vårt hem kvarstår. Så kära läsare, hit me! Ser fram emot era förslag!

Nu bär det iväg mot huvudstaden. Idag ska jag upp till Bonnier för ny headerplåtning, lunch med chefen och ikväll blir det event med EK PR. Kul det ska bli att få träffa så många i branschen på en och samma dag. Nu är man inne i rullningen igen efter mammaledigheten. Tjiho!

Kram Jannice

Inköpslista: Matta, Layered. Tapet, Borosan, Boråstapeter. Stolar, Artwood, Can Can interiör. Matsalbord, PB Home, My Habitation. Vas och tre kulor ljusstake, Svenskt tenn. Geischa, apa och fat, My Habitation.

Bild: Simplicity

 1. Hej!
  Tycker Borås Linen-tapeter är så fina. Lugna vackra färger och en vacker linnekänsla.
  Lycka till!
  Susanne

 2. Hej Jannice
  Tack för en vacker och inspirerande blogg!
  Om du skulle våga dig på något mönstrat, så har Boråstapeter en kollektion som heter Graceful living. Det finns ett blad med underbara fåglar och jag tror att både den beige och den vita/ljusblå skulle vara vackra hos dig.
  Vill du ha något enfärgat skulle jag rekommendera Boråstapeters Linen. Det är en tapet med linnestruktur som finns i 33 olika färger.
  Ett annat enfärgat alternativ skulle kunna vara Ecos Crayon. Den ser enfärgad ut på håll, men går man närmare ser man att att det är streck av olika nyanser som skapar ett djup i tapeten.
  Lycka till med dina val!
  Vänliga hälsningar Johanna

 3. Tycker som några andra, eco simplicity trandans den är verkligen fantastisk!
  Ska tapetsera den i ett rum själv, den duvblå, men hos er kanske den lite smutsrosa skulle passa in bra?
  Du har ju sedan du målade över tapeten inget mönster nu vad jag kan komma på. Det ger liv med mönster tycker jag 🙂

  Tack för en underbar blogg!

 4. Emma skriver:

  Pimpernel är toppenfin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..