ANNONS

Ny tapet – hjälp!

/

simplicity matsal april

Här har ni vår matsal med vy från kök och hall. Jag gillar att det här rummet känns klätt, men tapeten till höger ”Borosan” i en kulör ”Clay” tapetserades när vi hade den vita soffan mot den. Nu med svart matsalsbord kan jag längta efter lite mer ljus i rummet. Tänker mig någon ny tapet eller färg.

layered matt skola 3

Vad tror ni kära läsare? Ni har alltid så härliga idéer. Tips på någon fin tapet? Ger er inga ledtrådar om vad jag tänker på utan jag vill höra era idéer. Men kulörerna i smutslila, dustypink, duvblått, grått, beige, vitt och svart i vårt hem kvarstår. Så kära läsare, hit me! Ser fram emot era förslag!

Nu bär det iväg mot huvudstaden. Idag ska jag upp till Bonnier för ny headerplåtning, lunch med chefen och ikväll blir det event med EK PR. Kul det ska bli att få träffa så många i branschen på en och samma dag. Nu är man inne i rullningen igen efter mammaledigheten. Tjiho!

Kram Jannice

Inköpslista: Matta, Layered. Tapet, Borosan, Boråstapeter. Stolar, Artwood, Can Can interiör. Matsalbord, PB Home, My Habitation. Vas och tre kulor ljusstake, Svenskt tenn. Geischa, apa och fat, My Habitation.

Bild: Simplicity

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00